雅思托福英语全球网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 3640|回复: 0

[国内外] 2020年7月18日,7月16日中国大陆考区雅思A类笔试真题回忆答案

[复制链接]

2922

主题

8319

帖子

2万

积分

管理员

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

积分
23777
发表于 2020-7-13 10:26:54 | 显示全部楼层 |阅读模式
2020年7月18日,7月16日中国大陆考区雅思A类笔试真题回忆+答案汇总(听说读写答案+机经整理汇总)请看最下面,欢迎英国欧洲考区、北美考区等考生积极回忆在我们微信504918228,ieltstofel3,ielts2013,QQ504918228,QQ26346059上面

雅思全球各考区口语真题蹲点回忆汇总2020年7月11日、12日、13日、14日、15日请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-249750-1-1.html
                        
互动咨询微信:504918228 或 ieltstofel3或 ielts2013或 公共微信:ieltstofel

网络授课:对于长期困扰和急于提高雅思成绩总分1-4分的全球各地烤鸭们,Edward 艾华师提供全球性网络一对一雅思专家型授课, 无数在国内外读语言/预科,硕士博士(需要4个7,4个8移民)的学员的心声:花8-10万,几十万甚至上百万在国外学英语,还不如上Edward的几次课,具体安排和说明请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-33-1-1.html

快速提高1到3分:IRP雅思考试题库答案-提供2020年7月8月9月10月11月12月每一场雅思预测所有口语,写作,听力,阅读等题目详细原创答案范文,整理好的更新型听力和阅读预测机经等说明请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-32-1-1.html或请加QQ26346059或QQ450784339;或公共微信号:ieltstofel 或个人微信:ielts2013,504918228咨询。

雅思公共微信平台1,2:ieltstofel,ielts2018----最新雅思考试题库,最新每一场预测及配套完整答案范文机经,快速提高总分1到3分,国内外最新每一场雅思口语笔试蹲点题目汇总,最新各种不同层次基础烤鸭雅思考试实用成功经验,雅思4个7,4个8高分实用复习备考经验

托福公共微信平台:tofelielts----最新托福考试题库,最新每一场托福预测及配套完整答案范文机经,快速提高托福20-60分,最新各种不同层次基础托福考试实用成功经验,托福100以上,110以上高分实用复习备考经验,国内外最新每一场托福口语笔试蹲点题目汇总,最新托福听说读写解题方法技巧和考试诀窍,最新托福考试信息资料


雅思成绩出炉!雅思成功之路-最新实用雅思4个8,雅思4个7高分成功经验分享http://bbs.ieltstofelglobal.com/forum-45-1.html

中国亚太,大陆地区、香港、澳门,台湾、阿联酋、迪拜、日本,韩国,泰国,以及新加坡,马来西亚、印度尼西亚等亚太地区等精准雅思A类G类真题预测机经汇总2020年7月8月9月10月11月12月雅思a类g类真题预测答案范文机经http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-231231-1-1.html

雅思移民类G类考试真题预测答案范文机经总贴2020年7月8月9月10月11月12月(中国大陆雅思、亚太雅思、北美雅思,澳洲新西兰雅思、英国等欧洲雅思,非洲雅思、南美洲雅思)请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-233644-1-1.html

澳洲新西兰(奥克兰,悉尼,墨尔本,堪培拉,布里斯班,阿德雷德)等亚太地区雅思预测机经2020年7月8月9月10月11月12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-191939-1-1.html

加拿大、美国、墨西哥、格陵兰、巴拿马等国家-北美考区雅思预测机经2020年7月8月9月10月11月12月雅思A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-215691-1-1.html

北美IELTS Indicator2020年7月加拿大美国在家雅思考试A类真题预测答案汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248840-1-1.html

英国、法国、爱儿兰、德国、意大利、瑞典、挪威、芬兰、荷兰、丹麦、俄罗斯等欧洲考区雅思预测机经2020年7月8月9月10月11月12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-190929-1-1.html

IELTS Indicator 2020年7英国法国西班牙意大利等欧洲国家在家雅思机考A类真题预测答案汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248687-1-1.html

雅思机考20208月9月9月10月11月12月广州、北京、上海、重庆、深圳、沈阳、济南、郑州、南京、杭州、武汉、西安、成都、长沙雅思机考ag类精准预测答案范文机经及全面复指导汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-241830-1-1.html

【雅思机考移民G类答案】2020年7月8月9月10月11月12月雅思机考移民类G类考试真题预测答案范文机经总贴(中国大陆雅思、亚太雅思、北美雅思,澳洲新西兰雅思、英国等欧洲雅思,非洲雅思、南美洲雅思)请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248489-1-1.html

【北美雅思移民G类机考答案】2020年7月8月9月10月11月12月加拿大,美国等北美雅思移民G类机考真题预测答案范文机经总贴请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248505-1-1.html

澳洲新西兰雅思机考2020年7月8月9月10月11月12月悉尼,奥克兰,墨尔本等雅思机考a类g类精准预测答案范文机经及全面复指导汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248308-1-1.html

【亚太雅思机考】2020年7月8月9月10月11月12月香港雅思、台湾雅思、澳门雅思、越南雅思、泰国雅思、韩国雅思、日本雅思、新加坡雅思、迪拜雅思、马来西亚雅思、菲律宾雅思等亚洲雅思机考版A类G类、UKVI雅思真题听力、口语、阅读、写作预测答案范文机经及全面复指导汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248309-1-1.html  

北美雅思机考答案至2020年7月8月9月10月11月12月加拿大,多伦多等北美雅思机考a类g类精准预测答案范文机经及全面复指导汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-243363-1-1.html

【欧洲雅思机考】2020年7月8月9月10月11月12月意大利罗马等城市雅思、英国雅思、西班牙雅思、荷兰雅思、爱尔兰雅思、德国雅思、波兰雅思、法国雅思、希腊雅思、瑞典雅思、俄罗斯雅思、葡萄牙雅思、丹麦雅思、芬兰雅思、挪威雅思、瑞士雅思等欧洲国家AG类、UKVI听力、口语、阅读、写作真题预测答案范文机经精准版请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-248478-1-1.html  

非洲雅思真题预测答案2020年7月8月9月10月11月12月南非雅思、尼日利亚、毛里求斯雅思、坦桑尼亚、安哥拉、乌干达、马达加斯加、刚果、加纳、赞比亚雅思、埃及雅思、阿尔及利亚、摩洛哥、科特迪瓦等非洲地区雅思A类G类、UKVI真题精准预测答案范文机经冲刺版【Ielts in Africa,超高命中率,快速提高1-3分IRP小范围精准版】请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-249335-1-1.html

中东雅思考区真题预测答案2020年7月8月9月10月11月12月沙特阿拉伯、伊朗土耳其科威特伊拉克阿联酋阿曼卡塔尔巴林以色列巴勒斯坦等中东地区雅思A类G类、UKVI真题预测答案范文机经【IeltsinMiddle East,IRP小范围精准版,超高命中率】请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-249345-1-1.html

南美洲雅思考区真题预测答案:阿根廷、巴西、智利、哥伦比亚、委内瑞拉、圭亚那、苏里南、厄瓜多尔等南美洲考区雅思预测机经
2020年7月8月
9月10月11月12月A类G类真题预测答案范文机经汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-245645-1-1.html



2020年7月18日,7月16日中国大陆考区雅思A类笔试真题回忆+答案汇总
回忆1:
716 大陆A类小作文:复合图(动态数据图和饼图 );
大作文:Schools should focus more on teaching students how to be successful in workforce and less attention to be successful in achieving academic success.Do you agree or disagee?
回忆2:
718 小作文是一个表格 是一个英国政府对人们关于应该把更多的钱投在哪里(health education other)的一个表格 受访者根据年龄和性别进行了分类 涉及百分比
大作文是 有人认为提升油价是解决环境问题最好的办法 你多大程度同意或者不同意
回忆3:
阅读
第一篇是人类文明

第二篇鸟类迁徙--Bird migration
原文:
A
Birds have manyunique design features that enable them to perform such amazing feats ofendurance. They are equipped with lightweight, hollow bones, intricatelydesigned feathers providing both lift and thrust for rapid flight, navigationsystems superior to any that man has developed, and an ingenious heat conservingdesign that, among other things, concentrates all blood circulation beneathlayers of warm, waterproof plumage, leaving them fit to face life in theharshest of climates. Their respiratory systems have to perform efficientlyduring sustained flights at altitude, so they have a system of extractingoxygen from their lungs that far exceeds that of any other animal. During thelater stages of the summer breeding season, when food is plentiful their bodiesare able to accumulate considerable layers of fat, in order to provide sufficient energyfor their long migratory flights.
B
The fundamental reasonthat birds migrate is to find adequate food during the winter months when it isin short supply. This particularly applies to birds that breed in the temperateand Arctic regions of the Northern hemisphere,where food is abundant during the short growing season. Many species cantolerate cold temperatures if food is plentiful, but when food is not availablethey must migrate. However, intriguing questions remain.
C
One puzzling factis that many birds journey much further than would be necessary just to findfood and good weather. Nobody knows, for instance, why British swallows, whichcould presumably survive equally well if they spent the winter in equatorialAfrica, instead fly several thousands of miles further to their preferredwinter home in South Africa Cape Province. Another mystery involves the hugemigrations performed by arctic terns and mud flat-feeding shorebirds that breedclose to Polar Regions. In general, the further north a migrant species breeds,the farther south it spends the winter. For arctic terns this necessitates anannual round trip of 25,000 miles. Yet, en route to their final destination infar-flung southern latitudes, all these individuals overfly other areas ofseemingly suitable habitat spanning two hemispheres. While we may not fullyunderstand birds' reasons for going to particular places, we can marvel at theirfeats.
D
One of the greatestmysteries is how young birds know how to find the traditional wintering areaswithout parental guidance. Very few adults migrate with juveniles in tow, andyoungsters may even have little or no inkling of their parents' appearance. Afamiliar example is that of the cuckoo, which lays its eggs in another speciesnest and never encounters its young again. It is mind boggling to considerthat, once raised by its host species, the young cuckoo makes its own way toancestral wintering grounds in the tropics before returning single-handed tonorthern Europe the next season to seek out a mate among its own kind. Theobvious implication is that it inherits from its parents an inbuilt route mapand direction-finding capability, as well as a mental image of what anothercuckoo looks like. Yet nobody has the slightest idea as to how this ispossible.
E
Mounting evidencehas confirmed that birds use the positions of the sun and stars to obtaincompass directions. They seem also to be able to detect the earth's magneticfield, probably due to having minute crystals of magnetite in the region oftheir brains. However, true navigation also requires an awareness of positionand time, especially when lost. Experiments have shown that after being takenthousands of miles over an unfamiliar landmass, birds are still capable ofreturning rapidly to nest sites. Such phenomenal powers arc the product ofcomputing a number of sophisticated cues, including an inborn map of the nightsky and the pull of the earth's magnetic field. How the birds use their'instruments remains unknown, but one thing is clear: they see the world with asuperior sensory perception to ours. Most small birds migrate at night and taketheir direction from the position of the setting sun. However, as well asseeing the sun go down, they also seem to sec the plane of polarized lightcaused by it, which calibrates their compass. Traveling at night provides otherbenefits. Daytime predators are avoided and the danger of dehydration due toflying for long periods in warm, sunlit skies is reduced. Furthermore, at nightthe air is generally cool and less turbulent and so conducive to sustained,stable flight.
F
Nevertheless, alljourneys involve considerable risk, and part of the skill in arriving safely issetting off at the right time. This means accurate weather forecasting, andutilizing favorable winds. Birds are adept at both, and, in laboratory tests,some have been shown to detect the minute difference in barometric pressure betweenthe floor and ceiling of a room. Often birds react to weather changes beforethere is any visible sign of them. Lapwings, which feed on grassland, flee westfrom the Netherlands to the British Isles, France and Spain at the onset of acold snap. When the ground surface freezes the birds could starve. Yet theyreturn to Holland ahead of a thaw, their arrival linked to a pressure changepresaging an improvement in the weather.
G
In one instance aWelsh Manx shearwater carried to America and released was back in its burrow onSkokholm Island, off the Pembrokeshire coast, one clay before a letterannouncing its release! Conversely, each autumn a small number of NorthAmerican birds arc blown across the Atlantic by fast-moving westerly tailwinds. Not only do they arrive safely in Europe, but, based on ringingevidence, some make it back to North America the following spring, afterprobably spending the winter with European migrants in sunny African climes.
Questions 14-20
Reading passage 2has seven paragraphs, A-G
Choose the correctheading for each paragraph from the list of headings below. Write
the correct number,i-x, in boxes 14-20 on your answer sheet.
List of headings
i. The best momentto migrate
ii. The unexplainedrejection of closer feeding ground
iii. The influenceof weather on the migration route
iv. Physicalcharacteristics that allow birds to migrate
v. The main reasonwhy birds migrate
vi. The bestwintering grounds for birds
vii. Researchfindings on how birds migrate
viii. Successfulmigration despite trouble of wind
ix. Contrastbetween long-distance migration and short-distance migration
x. Mysteriousmigration despite lack of teaching
14 Paragraph A
15 Paragraph B
16 Paragraph C
17 Paragraph D
18 Paragraph E
19 Paragraph F
20 Paragraph G
Questions 21-22
Choose TWO letters,A-E.
Write the correctletters in boxes 21 and 22 on your answer sheet.
Which TWO of thefollowing statements are true of bird migration?
A Birds often flyfurther than they need to.
B Birds travelingin family groups are safe.
C Birds flying atnight need less water.
D Birds have muchsharper eye-sight than humans.
E Only shorebirdsare resistant to strong winds.
Questions 23-26
Complete thesentences below using NO MORE THAN TWO WORDS from the
passage.
Write your answersin boxes 23-26 on your answer sheet.
23 It is a greatmystery that young birds like cuckoos can find their wintering grounds without________.
24 Evidence showsbirds can tell directions like a ________by observing the sun and the stars.
25 One advantagefor birds flying at night is that they can avoid contact with ______.
26 Laboratory testsshow that birds can detect weather without ________signs.
答案解析
14-20 matching
14. iv
【原文参考依据——A段首句】A段首句提到鸟类有许多独特的结构特征,使得它们表现出令人惊叹的耐力。之后论述了这些特征,换言之,讲的就是鸟类生理和解剖结构的特点如何适用飞行。
15. v
【原文参考依据——B段首句】The fundamental reason that birds migrate is to find adequate food during…….迁徙的基本目的是为了食物。
16. ii
【原文参考依据——C段首句】One puzzling fact is that many birds journey much further than would be necessary just to find food and good weather. 鸟类的旅程距离远远长于它们寻找食物和好天气所必须飞行的距离,说的就是"rejection of closer feeding ground","puzzling"和"unplained"是同义表达。
17. x
【原文参考依据——D段首句】One of the greatest mysteries is how young birds know how to find the traditional wintering areas without parental guidance. 鸟类不需要 parent guidence,"without"和"lack of"是同义表达。
18. vii
【原文参考依据——E段首句】Mouting evidence has confirmed that birds use the positions of the sun and stars to obtain compass directions. 大量的证据显示鸟类能够利用太阳和星星的方向来辨别方向,后面又例举了一些研究发现,说的正是对鸟如何迁徙的研究。
19. i
【原文参考依据——F段首句】Neverheless, all journeys involve considerable risk, and part of the skill in arriving safely is setting off at the right time. “set off"与"migrate"是同义表达,the right time = the best moment。
20. viii
【原文参考依据——G段】整段讲的都是不管风带来的麻烦,鸟类都能成功迁徙。
21-22 选择题(in any order)
21、 A
【原文参考依据——C段首句】 ......journey much further than ...... necessary
22、 C
【原文参考依据——E段倒数第二句】E段的倒数第二句说,鸟类在温暖日照下长时间飞行会有脱水危险,danger of dehydration (脱水,缺水),反过来的意思就是鸟类夜间飞行所需要的水比较少。
23-26填空题
23、 parental guidance
【原文参考依据——D段第一句话】根据"cuckoos"定位到D段。One of the greatest mysteries is how young birds know how to find the traditional wintering areas without parental guidance.
24、 compass
【原文参考依据——E段第一句话】根据"observing the sun and the stars"定位到E段第一句话。Mouting evidence has confirmed that birds use the positions of the sun and stars to obtain compass directions.
25、 predators
【原文参考依据——E段倒数第三行】E段倒数第四行提到,夜间飞行可以带来其他的好处——Daytime predators are avoided(倒三行)。
26、 visible
【原文参考依据——F段第七行】Birds are adept at both, in laboratory tests, some have been shown to detect the minute difference in barometric pressure between the floor and ceiling of a room. Often birds react to weather chages before there is any visible sign of them.

第三篇舌头味觉的研究
答案解析:
1-5判断题
1. NOT GIVEN
【原文参考依据——无】文中并没有提到大脑决定了我们能够意识到哪种香味的问题。aroma香味。
2. NOT GIVEN
【原文参考依据——无】尽管C段提到了味觉和嗅觉,但是并没有提到二者间的efficient问题。
3. TRUE
【原文参考依据——C段首句】婴儿喜欢甜味,抵触苦味,说明婴儿时期就能够感受到食物的味道。infancy婴儿期。
4. NOT GIVEN
【原文参考依据——无】原文E段第四行,哥伦布出航为了寻找新的香料然后因此赚钱,但没有确切说明是否找到的结果,所以答案应该是NOT GIVEN。
5. FALSE
【原文参考依据——F段第八行】人工香味是一次意外中制造出来的,并不是on purpose。
6-11 填空题
6. acquired
【原文参考依据—— A段首句】Scientists now believe that human beings acquired the sense of taste as a way to avoid being poisoned.
7. differentiate/avoid
【原文参考依据——A段第二行】Scientists now believe that human beings acquired the sense of taste as a way to avoid being poisoned
in order to对应原文as a way to, 同样的 harmless对应原文poisoned 。按照语法,differentiate ..... from 更加合适,differentiate见A段第三行。
8. good
【原文参考依据——A段第三行】Taste is supposed to help us differentiate food that's good for us from that's not.
9. aroma
【原文参考依据——A段末句】
10. seasonings
【原文参考依据——E段第四行】In 1492, Christopher Columbus set sail in order to try to find new seasonings and thus make his fortune with this most desired commodity of that time.许多冒险家到遥远的陆地探险指的就是以哥伦比亚为代表的冒险家。
11. flavor
【原文参考依据——E段倒数第三行】
12-13填空题
12. indelible
【原文参考依据——D段第二行】The flavors of childhood foods seem leave an indelible mark, and adults often return to them, without always knowing why. 成年人常常回想起童年食物的味道,正是因为它们留下了难忘的痕迹,indelible难忘的。
13. chemical aromas
【原文参考依据——G段第五行】……, detecting chemical aromas in amount as low as one part per billion. "detecting"与"determine"对应,"as low as"与"minute quantities"对应。
回忆4:
大作文 大意是 环境问题 然后some people think that increasing the cost of fuel is one of the best ways to solve environmental plroblems. To what extent do you agree or disagree with this opinion?
回忆5:
Listening
Section 1 酒店订晚餐
1.     Garden room
2.     double
3.     1.30 pm
4.     $10.25
5.     adults
6.     salads
7.     coffee
8.     sunset
9.     Stannington
10.  945215733

Section 2 一个比赛的志愿者 (单选+地图)
11. A. to help find the development of young artists
12. B. talks from exhibiting artists
13. B. taking photographs
14. C. clean the tables
15. building: H
16. sculptures: B
17. children’s sculpture: J
18. trail information desk: G
19. art work for sale: C
20. XXX: D

Section 3 关于保护区的背景(单选+多选)
21.为什么近年来发展很快?
选:越来越多的 students参与到活动中来
22.这个reserve成立的初是:选:与 school curricula相关联
23. Evaluation team怎么评价?选:老师和学生都受益匪浅
24.现在已有的 material有什么作用?选:帮助老师和学生对参观有所准备
25-26.学生参观前的presentation会讲什么?reserve的 rules;如何使用 reserve中的 equipment
27-28. reserve现在取得了什么成果?学生变得自信了(less nervous)、reserve的运营开始标准化了
29-30.采访接下来呆在 reserve要干啥?读 evaluation report、加入一个 group参观


Section 4 音乐教育对不同人的不同功效
31. The general idea of music education is
negativefact, it should be flexible
32. You can listen to music in many places, such as a shop a
gallery.
33. People in
prisoncan benefit a lot from musician.
34. Children can learn language by
singing engineer.
35. It is not necessary for people to have
talent.
36. Teachers teach music as a
link with children.
37.Children’s
math ability and contribution.
38. Students who were require to learn to play music out to be better in math than
peers.
39. Music activities can promote children’s
patience and concentration.
40. Disabled people learn
drum before other instruments.
回忆6:
小作文:表格题 静态图  政府在三个方面花销情况调查(health、education、others)
大作文:One of the best ways to solve world’s environmental problems is to increase the cost of fuel and all vehicles. To what extent do you agree or disagree?
回忆7:
第一篇:人类文明

第二篇:鸟类迁徙
14.iv 鸟类迁徙需要的身体特征(physical characteristics)
15.v 鸟类迁徙的主因(main reasons)
16.ii (无法解释的-unexplained)抛弃更近的聚食场
17.x 神奇的迁徙(mysterious migration)
18.vii 研究发现(research findings)关于鸟类迁徙
19.i 最好的时刻(best moment)去迁徙
20.viii 成功的迁徙(successful migration)尽管有风的麻烦
21.A
22.C
23.parental guide
24.compass
25.predators
26.visible

第三篇:舌头味觉
27.对应flavor sensation
28.对应taste preference
29.对应molecular biologists
30.对应studies reveal patterns of
31.对应taste preference
32.F
33.T
34.NG
35.F
36.NG
37.Firmenich
38.Chemical sense institute
39.University of Bath
40.Language
回忆8:
听力
Section1 Walking Tour 徒步旅行
1 during the trip,there are a great number of birds
2 special accommodation:live in a tent
3 final destination:mountains
4 they could have a good view of a cave
5 they can have lunch by a waterfall
6 in the evening,everyone could have a swim
7 tourists could ride horses as long as they don`t have back problems
8 a part of the route is muddy,therefore wear your walking boots
9 if your book online,there is discount.
10 the travel agent has a good relationship with an insurance company.

Section2
题型:选择+地图
11-14 选择
11. what is the main purpose of the Art by the Sea Event
A. to help find the development of young artists
12. Visitors who attend the film show will see
B. talks from exhibiting artists
13. At the “Art work for sale” building, volunteers must prevent visitors from
B. taking photographs
14. Volunteers who work in the cafe are required to
C. clean the tables
15-20 地图
   QQ图片20200718161214.jpg    
15. building: H
16. sculptures: B
17. children’s sculpture: J
18. trail information desk: G
19. art work for sale: C
20. XXX: D

Section4
31 this viewed as personal issues
32 all three major accidents in history involved Collapse of birdges
33 1879 Scotland,destroyed by effect of wind
34 in 1907,the great weight for the bridge of Canada
35 is a kind of sugar,sweetener
36 in a tank to another factory
37 immediate cost is still hard calculate
38 reason known for the accident:insufficient safety test
39 increase pressure
40 requiresperation unless being given a license
回忆9:
回忆10:




2020年7月11日雅思考试总体反馈:重磅!2020年7月11日雅思考试听力四个Sections全部命中!命中A类G类大小作文题目! 命中至少两篇阅读原文原题原答案!命中口语绝大部分真题原题! 7月11日雅思A类G类听说读写全面大中,全面开花!(疫情期间,全球不同考区时差、A类、G类考生回忆数据比较少、收集不够齐全,待补充,还在不断更新中…)祝贺IRP会员将出现不少雅思高分人才!总体反馈请(复制链接)进入
特别提醒:雅思考试20多年来,有非常严格的规律性和出题思路。全世界有6大考区,而只有一个剑桥考试中心几个人在出题,每个考区一周平均要出一份考卷,一个月很多考区平均出24份考卷。(尤其是2019-2020年以来,全世界各考区和众多城市开始增加雅思机考的选择,机考的城市几乎每天都有雅思考试,一个月考官要出20几份雅思机考卷子,机考跟传统纸质考试的区别只是纸质和电脑上考试的区别,考试内容、评分标准、难度等级、考试题型、考试安全设置等方面均与现行的纸笔模式完全一致。)雅思考试如此频繁,如何保证达到难度一样呢,如何保证新题难度、准确度和评价机制公平呢,所以只能是20几年来的题库旧题目的有效组合,新题不能超出5%-10%,每份雅思卷子都是90%-99%以上旧题。每一份雅思考试试题其实是大部分旧题原题真题+个别新题目的重新组合,多年雅思考官和专家Edward老师非常熟悉雅思出题规律和听说读写题库出题组合卷子的秘诀,IRP资料因此而诞生!具体请阅读http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-32-1-1.html



回复

使用道具 举报

hello
微信公众号:ieltstofel

QQ|Archiver|手机版|小黑屋|雅思托福英语全球网 ( 闽ICP备14014910号

GMT+8, 2020-9-29 05:22 , Processed in 0.339950 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表

在线客服1:
点击这里给我发消息

在线客服2:
点击这里给我发消息

在线客服3:
点击这里给我发消息

服务时间:
9:00-23:00