雅思托福英语全球网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 10870|回复: 0

[国内外] 2019年1月19日中国大陆考区雅思A类笔试真题回忆+答案汇总

[复制链接]

2017

主题

7413

帖子

2万

积分

管理员

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

积分
20085
发表于 2019-1-14 11:26:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
2019年1月19日中国陆考区雅思A类笔试真题回忆+答案汇总请看最下面,
欢迎英国欧洲考区、北美考区等考生积极回忆在我们微信
504918228,ieltstofel3,ielts2013,QQ504918228,QQ26346059上面

2019年1月16日、17日、18日、19日国内外雅思口语真题蹲点回忆汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-243140-1-1.html
                        
互动咨询微信:504918228 或 ieltstofel3或 ielts2013或 公共微信:ieltstofel

网络授课:对于长期困扰和急于提高雅思成绩总分1-4分的全球各地烤鸭们,Edward 艾华师提供全球性网络一对一雅思专家型授课, 无数在国内外读语言/预科,硕士博士(需要4个7,4个8移民)的学员的心声:花8-10万,几十万甚至上百万在国外学英语,还不如上Edward的几次课,具体安排和说明请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-33-1-1.html

快速提高1到3分:IRP雅思考试题库答案-提供2019年1月2月3月4月5月6月7月至12月每一场雅思预测所有口语,写作,听力,阅读等题目详细原创答案范文,整理好的更新型听力和阅读预测机经等说明请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-32-1-1.html或请加QQ26346059或QQ450784339;或公共微信号:ieltstofel 或个人微信:ielts2013,504918228咨询

雅思公共微信平台1,2:ieltstofel,ielts2018----最新雅思考试题库,最新每一场预测及配套完整答案范文机经,快速提高总分1到3分,国内外最新每一场雅思口语笔试蹲点题目汇总,最新各种不同层次基础烤鸭雅思考试实用成功经验,雅思4个7,4个8高分实用复习备考经验

托福公共微信平台:tofelielts----最新托福考试题库,最新每一场托福预测及配套完整答案范文机经,快速提高托福20-60分,最新各种不同层次基础托福考试实用成功经验,托福100以上,110以上高分实用复习备考经验,国内外最新每一场托福口语笔试蹲点题目汇总,最新托福听说读写解题方法技巧和考试诀窍,最新托福考试信息资料


雅思成绩出炉!雅思成功之路-最新实用雅思4个8,雅思4个7高分成功经验分享http://bbs.ieltstofelglobal.com/forum-45-1.html


中国亚太,大陆地区、香港、澳门,台湾、阿联酋、迪拜、日本,韩国,泰国,以及新加坡,马来西亚、印度尼西亚等亚太地区等精准雅思A类G类真题预测机经汇总2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月雅思a类g类真题预测答案范文机经http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-231231-1-1.html

雅思移民类G类考试真题预测答案范文机经总贴2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月(中国大陆雅思、亚太雅思、北美雅思,澳洲新西兰雅思、英国等欧洲雅思,非洲雅思、南美洲雅思)请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-233644-1-1.html

澳洲新西兰(奥克兰,悉尼,墨尔本,堪培拉,布里斯班,阿德雷德)等亚太地区雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-191939-1-1.html

加拿大、美国、墨西哥、格陵兰、巴拿马等国家-北美考区雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月雅思A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-215691-1-1.html

英国、法国、爱儿兰、德国、意大利、瑞典、挪威、芬兰、荷兰、丹麦、俄罗斯等欧洲考区雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-190929-1-1.html

雅思机考2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月广州、北京、上海、重庆雅思机考a类g类精准预测答案范文机经及全面复指导汇总 http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-241830-1-1.html

澳洲新西兰雅思机考2019年1月2月3月4月悉尼,奥克兰,墨尔本等雅思机考a类g类精准预测答案范文机经及全面复指导汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-243122-1-1.html

南美洲雅思考区真题预测答案:阿根廷、巴西、智利、哥伦比亚、委内瑞拉、圭亚那、苏里南、厄瓜多尔等南美洲考区雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-232749-1-1.html

非洲雅思考区真题预测答案:南非、埃及、尼日利亚、阿尔及利亚、摩洛哥、赞比亚、科特迪瓦等非洲地区雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月A类G类真题预测答案范文机经汇总http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-232741-1-1.html

中东地区雅思A类G类真题预测答案:沙特、伊朗、科威特、伊拉克、阿联酋、阿曼、卡塔尔、巴林、土耳其、以色列等中东雅思预测机经2019年1月2月3月4月5月6月7月8月至12月雅思真题预测答案范文机经汇总请进入http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-236315-1-1.html


2019年1月19日中国陆考区雅思A类笔试真题回忆+答案汇总
回忆1:
小作文地图题,描述一个道路系统的改变
大作文是越来越多的人在网上看新闻,但是报纸依旧会是大部分人获得新闻的主要来源,你同意还是不同意这个观点。
回忆2:
听力
S1 关于冰箱的电话投诉
1. 款式: top mount
2. coloursilver
3.  Date12th January
4.  最近的维修站:close to station
5.  什么东西响了: alarm sound
6.  冰箱里的温度:10 degrees
7.  冰箱里存的食物是为了什么商店准备的? Sandwich shop
8.  冰箱里的食物多少钱? 公司说最多赔250. 女士说买的食物值 180 dollars
9.  女士对处理结果不满意,要求manager打电话回来。
10. door 也需要更换

S3 寄宿家庭及申请介绍
11-14单选题:
11. Host有收入吗?选receiveno pay
12. 为哪些外国人设立的?those difficult to make friends
13. guest在那里干什么:discuss about personal interests
14. 有什么好处:促进文化交流cultural understanding
15-20填空题,申请流程:
15. two photos, one for vetting, the other one for host family
16. identity
17. have an interview with sb.
18. receive acknowledgement within 7 days
19. confirm
20. decision

S4 关于肥胖者饮食的调查
31.fat摄入最多的群体:teenagers
32.do research concerning: age, race and income.
33.surveys have been conducted in mobile
34.people living with their families get high level of fat.
35.adults live with children drink more milk
results
36.parents have no time to cook
Limitation of this research
37.number of children
38.The research didn't consider the minority and relationship between children and adults.
39.influences decrease with the age of children
40.influence by friends
回忆3:
阅读
第一篇printed book
第二篇aboriginal Australia
第三篇motivation
回忆4:
大作文:newspaper is the most important source of news 同意不同意
小作文:road system 两张地图的比对
回忆5:
阅读
Section 1
英文标题: typography Introduction of printed books
活字印刷历史
就有说文章中有两个德国人去Italy一个叫什么***地方后来又搬去了Rome然后到了意大
利的Rome以后有很多商义就开始注意到印刷潜在的经济价值
Questions1-4 TRUE/FALSE/NOT GIVEN判断题
1. early books have many errors---FALSE/NG
原文中提到排版好印出的第1版是用来更正错误(proof)的 更正好了再大量印刷 但是没有说有很多错误
2.活字印刷里就記得在M***某個地方只有富人才買得起書是-TRUE
3.剛開始 printing的書,插圖 illustration什麽---NOT GIVEN
4.Business man in Roma begin to notice the value of printing can make money --FALSE 是德国人开始搞的
5-10) Summary流程图
就像个流程图那样的从上往下一步的说怎么印刷的
Assembling Fronts: sheet of paper
第1版是用来更正错误 proof reading,: types .....pages are in right sequence
Local newspaper做宣传
问两种印刷的方法的单词: binding and simulating
Summary:后来其中一个搬去了Rome(好像是跟一个谁住一起还是跟一个谁有关)。然后他
住在一个地方 near book*(这里是答案) industry。 They lived very near to the book industry

Section 2:澳洲tonne

Section 3:员工驱动力 Motivating drives
原文:
Motivating Drives
Scientists have been researching the way to get employees motivated for many years. This research in a relational study which builds the fundamental and comprehensive model for study. This is especially true when the business goal is to turn unmotivated teams into productive ones. But their researchers have limitations. It is like studying the movements of car without taking out the engine.
Motivation is what drives people to succeed and plays a vital role in enhancing an organizational development. It is important to study the motivation of employees because it is related to the emotion and behavior of employees. Recent studies show there are four drives for motivation. They are the drive to acquire, the drive to bond, the drive to comprehend and the drive to defend.
The Drive to Acquire
The drive to acquire must be met to optimize the acquire aspect as well as the achievement element. Thus the way that outstanding performance is recognized, the type of perks that is provided to polish the career path. But sometimes a written letter of appreciation generates more motivation than a thousand dollar check, which can serve as the invisible power to boost business engagement. Successful organizations and leaders not only need to focus on the optimization of physical reward but also on moving other levers within the organization that can drive motivation.
The Drive to Bond
The drive to bond is also key to driving motivation. There are many kinds of bonds between people, like friendship, family. In company, employees also want to be an essential part of company. They want to belong to the company. Employees will be motivated if they find personal belonging to the company. In the meantime, the most commitment will be achieved by the employee on condition that the force of motivation within the employee affects the direction, intensity and persistence of decision and behavior in company.
The Drive to Comprehend
The drive to comprehend motivates many employees to higher performance. For years, it has been known that setting stretch goals can greatly impact performance. Organizations need to ensure that the various job roles provide employees with simulation that challenges them or allow them to grow. Employees don’t want to do meaningless things or monotonous job. If the job didn’t provide them with personal meaning and fulfillment, they will leave the company.
The Drive to Defend
The drive to defend is often the hardest lever to pull. This drive manifests itself as a quest to create and promote justice, fairness, and the ability to express ourselves freely. The organizational lever for this basic human motivator is resource allocation. This drive is also met through an employee feeling connection to a company. If their companies are merged with another, they will show worries.
Two studies have been done to find the relations between the four drives and motivation.
The article based on two studies was finally published in Harvard Business Review. Most authors’ arguments have laid emphasis on four-drive theory and actual investigations. Using the results of the surveys which executed with employees from Fortune 500 companies and other two global businesses (P company and H company), the article mentions about how independent drives influence employees’ behavior and how organizational levers boost employee motivation.
The studies show that the drive to bond is most related to fulfilling commitment, while the drive to comprehend is most related to how much effort employees spend on works. The drive to acquire can be satisfied by a rewarding system which ties rewards to performances, and gives the best people opportunities for advancement. For drive to defend, a study on the merging of P company and H company shows that employees in former company show an unusual cooperating attitude.
The key to successfully motivate employees is to meet all drives. Each of these drives is important if we are to understand employee motivation. These four drives, while not necessarily the only human drives, are the ones that are central to unified understanding of modern human life.
QQ图片20190119181924.png
QQ图片20190119181943.png
QQ图片20190119181958.png
解析:
27 利用题目细节信息定位于第一段“ It is like studying the movements of car mithout taking out the engine.”因此,正确答案为C。
28 利用题目细节信息定位于第二段“It is important to study the motivation of employees because it is related to the emotion and behaviour of employees. ”因此,正确答案为A。
29 利用题目细节信息定位于第3段“letter of appreciation generates more motivation than a thousand dollar check, which can serve as the invisible power to boost business engagement. Successful organisations and leaders not only need to focus on the optimisation of physical reward but also on moving other levers within the organisation that can drive motivation.”因此,正确答案为D。
30利用题目细节信息定位于第5段,“employees with simulation that challenges : them or allow them to grow. Employees don’t want to do meaningless things or monotonous job. .”因此,正确答案为B。
31 利用题目细节信息定位于第6段,本题正确答案为C。
32 定位于第4段“ Employees will be motivated if they find personal belonging to the company.”因此,正确答案为A。
33 定位于第5段,提到公司应该为员工提供"simulation that challenges them."这与选项中的“challenging”相对应。而文中后面一句“If the job didn‘t provide them with personal meaning and fulfillment,they will leave the company’”和E选项后半句直接对应,因此正确答案为E。
34 定位于第6段,“if their companies are merged with another,they will show worries” 与选项中直接对应。需要注意的是,一个公司出售和一个公司与其他公司合并,可视为同义替换。
35 利用顺序原则和细节信息“lead to”和“high work motivation”进行定位。第2段中说到,员工动力可以通过研究四种驱动力来达到,而不是题干所说的“提高收入”所以本题答案为NO。
36 本题关键词为“local companies”,“global companies”和“benefit more”。纵观全文,发现‘全球性企业’’只在第7段略有提及,而当地公司并没有提及。此题中的比较关系更是无从谈起。题目信息在原文信息的基础上无法判断,所以本题答案是NOT GIVEN。
37 利用顺序原则和细节信息‘’the most commitment”定位到第4段,文中的(Drive to Bond)“In the meantime,the most commitment will be achieved by the employee on condition that... ”说明了员工的最大‘’commitment‘是来自“drive to bond”,而不是来源于‘’drive to comprehend 。”题目信息与原文信息不符,所以本题答案为NO。
38 利用顺序原则和细节信息“unusual attitude toward the merging”定位到第6段,末句和第8段中的‘’ on the merging of...shows that employees in former company shows that employees in former company show an unusual cooperating attitude",可知原文与题干描述的意思一致,所以,正确答案为YES。
39 NO
40 NOT GIVEN
回忆6:
听力
Section 1
主题提示:冰箱坏了,保修
Refrigerator repairing
1-10)Completion one word or a number
Example: the name of the customer Jessica
1 model: top mount
2 Fridge Color : white silver
3 Date of purchase 1.12/12th January
4 The address for nearest service: Near the station and shopping centre
5 Main problem is the noise of alarm
6她说冰箱坏了,温度是 freezer temperature is: 10 degree
7问对方开什么shop:sandwich 三明治生意
8补偿食物food经济损失 $ 180
9 Ask the manager to call back to handle
10 another problem is the door

Section 2
主题提示:一个电台播音员是引入一个寄宿家庭项目叫做连接
a scheme called"Connection"which organize the home-stay program
1-14) Multiple choice
11 as in home-stay program, the host families will:
A are given a little money
B receive no pay
C car apply for expenses compensation
12 Connections is for people from other countries who?
A are looking for temporary work
B difficulty to make friends
C can offer language support
13 What can the guests do if they want to become familiar with host families?
A Talk about personal matters
B explain their own family traditions
C cook together with hosts
14 What's likely to happen to the guests in the long run?
A an increased understanding between cultures
b a programme of weekly visits
C more involvement from people of different communities
15-20) Matching:配对题将答案对应的子母写进答题卡
there are some steps, flow chart of how to apply as a guest?
HOW TO APPLY FOR A HOMESTAY
Visit the website and contact the advisor
Keep in touch with the 15 vetting(审核工作处)
send in some documents to confirm your 16 identity
Provide two photos, one for the host family, and the other for 17 records
Receive 18 acknowledgement within 7 working days
Have a(n)19 interview with a staff
Receive final 20 decision in writing

Section 3 场景:花粉过敏的研究
21. allergies are linked to vitamin D deficiency不可相信because?
the evidence only support what happens in Britain
22. rising CO2 levels are responsible for
higher amount of pollen
23. What does the student say about seasonal changes?
There is no elear short-term trend for the arrival of spring
24. What point is made about the seasonal changed?
It is spreading to more counties
25. Why is tree pollen a worse problem in cities?
There is fewer trees to absorb the pollen
26. Austria ......information only available for birch pollen
27. France........changes identified to' two pollen types only
28. Switzerland......significant change in start date of birch pollen
29. The Netherlands...  little difference in start dates
30. UK...... a longer season for grass pollen



Section 4
主题提示:肥胖原因调查 Study on Obesity
31-40) Complete the sentences with NO MORE THAN TWO WORDS.
31.The group of people who intake a great deal of fat is the teenager.
32. The research was carried out among different groups, ranging from a diversity of races, people with various income, to whether born overseas
33. Students were asked to conduct surveys on the rising phenomenon of obesity.
34. In the end, the causes led to the growing obese population are similar.
35. With living condition improved in more and more households, children are asked to drink milk.
36. With the working pressure, parents have no time to instruct their children bad living habits.
37. The number of respondents is limited, which affects the validity of the result.
38. Obesity has a close relationship between the dietary pattern.
39. Children are very likely to be influenced by their friends
40. But the influence decreases with the age of children   

回忆7:
回忆8:
回忆9:
回忆10:


为更好地促进做好Edward艾华师最新预测,请烤鸭们积极回忆在本文下面评论栏目里面,请尽量详细,并标明城市考点,A/G类,听力,阅读,大小作文,谢谢!特请亚太其他国家,欧洲,北美,南美,非洲等其他考区的烤鸭们也积极回忆吧


2019年1月12日雅思考试总体反馈:2019年1月12日听力命中三部分旧题、命中大小作文原题、命中多篇阅读、口语大部分真题原题,1月12日雅思听说读写全面大中,A类G类全面开花!(雅思G类机考,不同考区时差、考生回忆不够齐全,待补充,还在不断更新中…)祝贺IRP会员将出现不少雅思高分人才!总体反馈请复制链接进入

特别提醒:雅思考试20多年来,有非常严格的规律性和出题思路。全世界有6大考区,而只有一个剑桥考试中心几个人在出题,每个考区一周平均要出一份考卷,一个月很多考区平均出24份考卷。(尤其是2018-2019年以来,中国大陆的广州、北京、上海、重庆,还有澳洲、亚太考区开始增加雅思机考的选择,机考的城市几乎每天都有雅思考试,一个月考官要出20几份雅思机考卷子,机考跟传统纸质考试的区别只是纸质和电脑上考试的区别,考试内容、评分标准、难度等级、考试题型、考试安全设置等方面均与现行的纸笔模式完全一致。)雅思考试如此频繁,如何保证达到难度一样呢,如何保证新题难度、准确度和评价机制公平呢,所以只能是20年来的题库旧题目的有效组合,新题不能超出5%-10%,每份雅思卷子都是90%-99%以上旧题。每一份雅思考试试题其实是大部分旧题原题真题+个别新题目的重新组合,多年雅思考官和专家Edward老师非常熟悉雅思出题规律和听说读写题库出题组合卷子的秘诀,IRP资料因此而诞生!具体请阅读http://bbs.ieltstofelglobal.com/thread-32-1-1.html

回复

使用道具 举报

hello
微信公众号:ieltstofel

QQ|Archiver|手机版|小黑屋|雅思托福英语全球网 ( 闽ICP备14014910号

GMT+8, 2019-6-19 17:54 , Processed in 0.125299 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表

在线客服1:
点击这里给我发消息

在线客服2:
点击这里给我发消息

在线客服3:
点击这里给我发消息

服务时间:
9:00-23:00